Najnovšie recenzie zo sekcie Myši
- Veľmi ľahká
- Minimum RGB podsvietenia
- Magnetický kryt na batériu
- Pripojenie cez Bluetooth aj USB
- Tvar mi nevyhovuje, chýba mi opora palca
- Má 12 cm ale pôsobí menšia
Je zaradená v kategórii herných myší, ale bez loga by ste to vôbec nespoznali, pôsobí ako obyčajná kancelárska myš. Podsvietené je iba koliesko, takže nie je príliš výrazná (dá sa aj nastaviť s Aura Sync). Mne tvar "vajíčka" nevyhovuje, chýba mi opora palca ale niekomu sa to nebude vadiť.
- Tichý klik
- Horizontálne koliesko ideálne napr. do Excelu
- Programovateľné tlačidlá
- Výborne padne do ruky
- Pripojenie cez Bluetooth aj USB
- Nabíjanie Li-Po batérie cez USB-C
- Možnosť spárovať s 3 zariadeniami
- Pogumovaný povrch - pravdepodobne sa časom rozleptá
- Horizontálne koliesko občas jemne pukne (asi si to ale vôbec nevšimnete)
Pravdepodobne to je najlepšia bezdrôtová kancelárska myš aká sa dá kúpiť. Softvér ponúka super prispôsobenie aj pre jednotlivé programy napr. MS Office s preddefinovanými funkciami.
- tiché klikanie
- dlho vydrží bez nabíjania
- software nie je lokalizovaná pre SK ani CZ
výborne padnúca myš do ruky. Je pomerne ľahká a má tiché klikanie, nastaviteľné tlačidlá a vyzerá naozaj pekne
- Najlepsia mysla na trhu
- Pekna farba
- Na obcasne pouzivanie len tak k notebooku je fajn
- Je iba na bluetooth,nema v sebe ten usb čudlik na pripadne pripojenie k pc
- Koliesko sa toci ovela “tuhšie” ako napr na logi 650 co som kupila k druhemu pc.
Na obcasne pouzivanie OK. Urcite nie ziadne zlozitosti.. farba krasna jemnoruzova takze majitelky si urcite najde. Do malej zenskej ruky ok.
Ergonomický Lepšie AKO KLASIKA.
Dúfam, že vývoj pôjde ďalej, únava na ruku je tu stále.
- Logitech ma ešte nikdy nesklamal.
- myš je v pohode
- tichá
- kvalitné spracovanie
- kovové kolečko
- trochu vyššia cena
Nepoužíval som ešte dlho, ale prvý dojem je celkom dobrý, avšak som už mal aj pohodlnejšiu vertikálnu myš - na tejto mi chýba lepšie podopretie malíčka. Volil som tento typ hlavne kvôli kovovému kolečku, nakoľko na predošlých myškách odchádzalo plastové koliesko (zlomila sa tenká oska). Baterku som ešte nestihol vybyť, takže jej výdrž nemám otestovanú.
Robí čo má robiť,
- Pekná
- Dobrá cena
- Pracuje ako má
- Cena-vykon
Perfektná myška za dobrú cenu, červená, pretože manželka už takú mala k červenému laptopu...
- perfektne padne do ruky
- rýchlo sa na ňu zvyká
- už ma nebolí zápästie pri používaní PC
- za danú cenu super produkt
- má mäkčený povrch, ktorý sa dobre drží a je príjemný na dotyk
- z boku má pekné nerušivé podsvietenie
- pomer cena/vykon
- naklápací roll
Jednoducho kvalitná a dobrá myška.
- velmi kvalitne spracovanie
- ticha, nepocut nic!
- bocne tlacidla, cez aplikaciu je mozne programovat rozne kombinacie, co dokaze zvysit efektivitu
- rychla odozva cez USB
- cez bluetooth mi preskakuje, ale to moze byt aj notebookom alebo ovladacmi. nevadi mi to, pouzivam cez USB
- proste logitech,roky spokojnosti
- zatial nic
Lacnejsie materialy ale inak vyhovuje.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »