Najnovšie recenzie zo sekcie Myši
Za cenu 10€ luxusná myš
Ticha
Dobre sedí v ruke
- Som prekvapený ale funguje na výbornú
- Tiché kliky
- Má tlačidlo na vypnutie myši
- Dobrý dosah nevypadáva signál
- možnosť pripojiť cez Bluetooth alebo USB prijímač
- jedna tužková baterka v balení
- citlivosť 4000 DPI
- dve tlačidlá na boku myšky, kde sa dá nastaviť ich funkcia , ja som si nastavil krok dopredu a krok späť (prudko návykové)
- tiché klikanie
- po stiahnutí aplikácie ukazuje aj stav baterky v percentách
- za 10€ perfektná
- presná
- akýkolvek povrch
- vydrží roky
- kupujem už tretiu
- dobre padne do ruky
- kvalita vyhotovenia
- alklaická batéria v nej vydrží 4 mesiace denného niekolkohodinového používania !
- občas blbne takže baterku dnu a von treba dať
Super myš za super cenu. Preto sa už 5 rokov predáva. Toto sa podarilo ! Za 10 ani 15 eur som nič lepšie nevidel. Aj hry sa s ňou dajú hrať...
A4Tech Bloody V7M Core 2
Pridané: 2. augusta 2024
(naposledy upravené 2. augusta 2024)
Zakúpený v JAMALEVOVA
- Dobre mi padne do ruky.
Veľmi hladký chod, občas to vedie k posunu pri kliknutí.
Nefunkčný
Kvalita za rozumnu cenu
- myška dobre sedí v ruke a presne reaguje
- ako výhodu vidím zabudovaný akumulátor s nabíjaním cez USB-C
- ak myške "dojde šťava", stačí ju pripojiť káblom k PC a pracovať chvíľu ako s káblovou myškou - pokým sa nenabije batéria
- klikanie je naozaj tiché
- dobre sedí tvar do ruky
- staré myšky M220 s logom Logitech mali zospodu iný snímač a boli podľa mňa o dosť lepšie, tieto nové s logom Logi sa mi zdajú menej presné a aj spomalené , mal som niekoľko myčí M220 ale ďalšiu už asi nekúpim
OK
- Opletený USB kábel, RGB podsvietenie Aliena
- Rýchla odozva, vysoké DPI ktoré sa nastavuje na spodnej časti myši, farebne priradené a trvalé nastavenie. Toto bola výhoda oproti mojej predchádzajúcej myši e-blue Auroza, kde sa DPI vždy po odpojení vyresetovalo na základnú hodnotu.
- ľahká
- Nenašiel som
- lahka
- tiche spinace
- parovanie cez bluetooth bez problemov
super myš. jemná citlivosť.
- Ergonomický tvar, ktorý pekne padne do ruky
- Zvuk tlačidiel je veľmi hlučný
Myšku vôbec nepoužívam, pretože po prvom vyskúšaní som zistila, že má veľmi hlasný a nepríjemný zvuk tlačidiel. Ide o taký typický zvuk, ktorý majú lacnejšie myšky. Nakoľko mi tento zvuk veľmi vadí a napína ma z neho na vracanie, myšku som sa rozhodla nepoužívať. Ak ste bežní užívatelia, ktorým nevadí hlasný zvuk myšky, pokojne ju môžete používať. Ale pre tých, ktorým to vadí, čiže ktorých z toho bolí hlava a je im na vracanie, túto myšku vôbec neodporúčam. Pred kúpou si vždy vyskúšajte zvuk tlačidiel myšiek v predajni elektroniky. Ak zháňate naozaj tichú myš, odporúčam vám Logitech alebo Rapoo Silent.
- Ziadny problem
- Klasika, Logitech je spolahlivy.
- Veľká, dobrá do ruky
- 2xbluetot a jedno wifi dongle tri zariadenia v jednom
Mám jednu doma a druhú v práci a tretiu som dal kamošovi
Skvelá
- Spokojný.
- zena si mysku velmi pochvaluje
- predtym mala kablovu ergonomicku a tato je vraj ovela lepsia, aj co sa tyka toho, ako reaguje, aj komfortu, ze netreba ziaden kabel
- myska sa da vypnut, co setri baterku
Myska splnila vsetky ocakavania, snad vydrzi nepokazena co najdlhsie :)
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »