Najnovšie recenzie zo sekcie Myši
- dobre urobené
- krásne a pohodlné pre malé myši
- cena a kvalita
- nie sú tam
Za tie peniaze normálna myš, funguje bez problémov. Genius bol vzdy priemerny produkt na trhu, ktory je urobeny celkom dobre... ale predtym som si kupil mys Logitech, bol som velmi sklamany... tlacidla a koliesko su ako najlacnejsia mys... takze v pohode znacky nie sú vždy dobré... a táto myš je vo svojom segmente celkom dobrá.
Neobsahuje konektor počítača.
- kvalita
- veľkosť pre veľkú ruku
- bočné tlačidlá
- váha
Super myš, jediná nevýhoda je len jej váha. Pri hraní FPS hier je dosť nepoužiteľná len kvôli jej váhe inak je dobrá. Proti gustu žiaden dišputát.
- bluetooth, velkost, cena OK
- trosku hlucnejsia
Po 10-tich rokoch užívania (začalo vynechávať ľavé tlačidlo)) som si kúpil tú istú. Veľká spokojnosť.
- Veľmi dobre sa drží
- Klik nie je taký hlučný
- V aplikácii nie je možné nastaviť podsvietenie podľa seba
- Rôzne aplikácie pre rôzne produkty značky, nie jedna aplikácia pre všetky produkty značky ako má konkurencia
To podsvietenie ma vyrušuje. Mám rád, keď má podsvietenie príslušenstva jednu farbu a tu sa striedajú farby s tým, že koliesko a telo má v jednom čase inú farbu? Hnus.
- Ultra ľahká oproti moje starej G 703 o polovicu ľahšia.
- Lepšie spínače a podstatne dlhšia výdrž batérie.
- Presnosť a odozva na lepšej úrovni.
- Dodávaná s extra gripom na nalepenie
- Funguje na logitech lightspeed nabíjacej položke.
- Gripy na nalepenie v balení sú v čiernej farbe aj na bielej myši.
- Malé bočné tlačidlá
- Cez logitech lightspeed podložku myš nefunguje na viac ako 1500hz (takže maximálnych 4000 dostanete len cez originálnu prípojku dodávanú k myši).
- Minimum upgrade oproti normálnej verzií za podstatne vyššiu cenu
Ako nechápte ma zle myš je fajn ale neviem či si vie obhájiť cenovku a keby som ju nekupoval v značnej akcií ako posledný kus tak za plnú cenu by som si ju rozhodne nekúpil.
- vetrá sa dlaň-nieje spotená. možnosť nastaviť asi 5 režimov citlivosti toš pri 3d kreslení je super. bočné tlačidlá sa dajú zrušiť odfrézovaním drážok na plošáku. sedí v ruke
- vždy po chvílke odíde kolečko, treba urobiť vovnútri zábranu voči prachu a vydrží húho- ale za tú cenu, to sa oplací iba ked si dáš bílú lepkavú pásku cez diody..
- po ránu silno svící do očí - dá sa nalepiť parírek sa diodky
- možno dlhý a široký konerktor co sa pichá do kompu.
velmi dobrá kúpa, za tú cenu hodne musiky, ale po roku začne vynechávat kolečko v zmysle ked sa oddálí tak sem tam to urobí opak že priblíži- vtedy treba novú a áno oplatí sa to, není drahá a za tú cenu. ale keby na inej fungovalo kolečko dobre nafurt tak tá je lepší aj ked cena by bola 5 násobná. Proste laciná myška a oplatí sa.
- Funguje bez problemov
napisala som v dalsom okne.
- je vertikálna
- dobrá cena
- ergonomický tvar
- veľmi často sa kazí
- človek aby chodil každý pol rok na reklamáciu
- nie je to bezporuchová myš
výrobca je so svojou kvalitou asi spokojný, pokým záruku vybavuje k spokojnosti kúpim aj nabudúce
- keypad not working in linux
- Je ok.
- Sadne do ruky
- aj pre lavakov
- vaha
- battery life
- 25600DPI
- uzasny software
- bateria moze po case hrkat
- mouse glides
- relativne nizky polling rate
Mys ktora je vhodna pre kazdeho , ergonomicky tvar ktory sadne do ruky kazdemu. vhodna pre FPS hry kazdeho druhu.
senzor je kvalitny. uzasny logitech software.
VYSOKO DOPORUCUJEM vymenit mouse glides za napriklad corepad glidy. Polling rate je relativne nizky oproti razer myskam.
spokojnosť
- Vysoké rozlíšenie
- Vysoká cena aj keď som myš kupoval v akcii.
- Myš Genius za 10 EUR vyzerá krajšie ako Logitech z recyklovaného plastu.
Klávesnica MX keys za podobnú cenu má lepší pomer cena/ výkon ako MX myš. Licenčné podmienky zakazujú vypnúť automatické aktualizácie SW. Uvidíme, kedy za ne začne Logitech vyberať poplatky.
ok
Bezchybná myš s bohatými možnosťami personifikácie tlačidiel po zaregistrovaní produktu. Je drahšia, ale na časté používanie je geniálna. Sedí do ruky, je presná.
Zatiaľ funkčná a spoľahlivá.
OK
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »