Najnovšie recenzie zo sekcie Myši
Tovar splnil moje očakávanie. Cena zodpovedá kvalite.
- Dobrý tvar pre väčšiu ruku
- Nabíjanie cez USB-C
- Vlastný akumulátor, nie je potrebné meniť baterky
- Dobrý pomer cena/výkon
- USB vysielač sa dá prichytiť magneticky priamo v tele myšky, nestratí sa pri prenášaní
- Cena / výkon
- kvalita spracovania
šikovná
- silent - tiche klikanie
- symetricky tvar, lebo som sa naucil robit s mysou aj lavou rukou, aby som mohol striedat ruky ked ma uz boli zapestie
- nepotrebuje bluetooth adapter do USB, ale napaja sa priamo na notebook
- vypinacie tlacitko, takze napr. neprebudi 'uspaty' nb pri nechcenom pohybe mysi
- stredne tlacidlo - "koliesko" ide trocha tazsie stlacit, ale to pouzivam len obcas, nic strasne
Toto je uz druha rovnaka myska co som si kupil, aby som mal rovnake doma (home office) aj v praci.
- Dobra cena.
- ľahké intuitívne používanie
- Dobre padne do ruky.
- Paci sa mi ulozny prietor na mysi pre pripojku do notebooku.
- Dobra odozva.
- Pacia sa mi tlacitka na boku. Dobre ulozene. Neprekazaju a nahodne ich nestlacam.
- Trochu tazsi ako mys s kablom , treba si zvyknut, ale par dnoch to nie je problem.
- Okolo 3 rokov som dal par tisic hodin s Logitech G Pro X SuperLight prvu verziu a kedze mi zacalo odchadzat nabijanie tak som sa rozhodol pre upgrade.
- Mam pomerne velku ruku ,za mna o dost prijemnejsia mys.
- Na 280hz monitore citim jemny rozdiel medzi 1000hz polling rate a 8000hz
- Kedze som mal moznost hrat 3 roky s gpx superlight 1 ,za mna tento novy razer je lepsi.
- Jedina nevyhoda je cena :D
Skvelý nákup, maximálna spokojnosť ako stále. Odporúčam
Tovar super
- dierky dpc
Mala myska skor pre zenske ruky
Mala myska.kolisko moc posunute vzadu
Malicka myska. Skor pre zenske ruky
Jedna z normalnych velkosti mysiek z pripojenim cez blueetoth
- Super ľahká myš
- Super cena a výkon
- Pekný dizajn
- Rýchlo spojazdníte
- Nič
Super pekná a šikovná myš za super cenu. Dobre funguje, je akurát do ruky. Som spokojná a memenila by som.
- kvalitný výrobok
- dobre sa s ním pracuje
Kvalitný výrobok za primeranú cenu.
Všetko super
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »