Microsoft Comfort Mouse 4500 4FD-00024

91 %

Popis produktu

Parametre produktu

Typ zariadenia
myši
Typ snímania
BlueTrack
Prenos signálu
káblové
Počet tlačidiel
5
Optické rozlíšenie
1000 dpi

Recenzie

  • , zakúpené v Alza.sk

    Odporúča produkt

    100 %
    • Kvalitná a odolná myš
  • , zakúpené v ELU.SK

    Odporúča produkt

    100 %

    Rovnakú myš používam roky, musel som ju vymeniť, lebo už bola prácou veľmi opotrebovaná. V tejto spoločnosti som našiel totožný výrobok, s ktorým som bol nesmierne spokojný.
    :-)

  • , zakúpené v OKAY.sk

    Odporúča produkt

    100 %
    • Tutofka!!!

    Tutofka!!!

Parametre produktu

Typ zariadenia
myši
Typ snímania
BlueTrack
Prenos signálu
káblové
Počet tlačidiel
5
Optické rozlíšenie
1000 dpi

Popis produktu

Pohodlná, ale presná práce. Tato plne vybavená myš Microsoft Comfort Mouse 4500, vám umožní pracovat úplne všude. Poskytuje vysoký komfort pro obe ruce a soucasne i presné ovládání prostrednictvím technologie Microsoft BlueTrack, a to vše za velmi príznivou cenu.

BlueTrack technologie
Technologie Microsoft BlueTrack v sobe kombinuje výkonnost optiky a presnost laseru, pricemž vyniká vyspelým snímáním pohybu na prakticky každém povrchu.

Komfort a odolnost
Pogumované bocní úchopy a tvar zabranující zachytávání prachu. Presné snímání pohybu.

Naklápecí rolovací kolecko Microsoft
Umožnuje posouvat obsah obrazovky všemi smery. Nyní mužete dokumenty a webové stránky posouvat nejen nahoru a dolu, ale i do stran. Kolecko se naklápí, slouží také jako tlacítko a plynule reaguje na zmenu rychlosti pohybu.

5 programovatelných tlacítek
Každé z tlacítek mužete nastavit podle své potreby.

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Hodnotenia produktu

8zákazníkov odporúča produkt
0zákazníkov neodporúča produkt
91 %
priemer z 15 hodnotení
5
12 ×
4
2 ×
3
1 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakúpené v Alza.sk

    Odporúča produkt

    100 %
    • Kvalitná a odolná myš
  • , zakúpené v ELU.SK

    Odporúča produkt

    100 %

    Rovnakú myš používam roky, musel som ju vymeniť, lebo už bola prácou veľmi opotrebovaná. V tejto spoločnosti som našiel totožný výrobok, s ktorým som bol nesmierne spokojný.
    :-)

  • Odporúča produkt

    80 %
    • bluetrack (neviem preco ho nepouzivaju viaceri vyrobcovia, takto mam obmedzeny vyber)
    • programovatelne bocne tlacidla (ale to ma vacsina)
    • naklapacie koliesko
    • pogumovane koliesko sa znicilo za necele 2 roky
    • zo zaciatku tazsie klikanie, ale po case to je v poriadku

    vzhladom na to, ze tato mys ma ako jedna z mala bluetrack, kupil som si ju a uz nikdy som nemal problem s kurzorom na monitore, po necelych 2 rokoch mi z koliecka zisla guma a tym prestalo reagovat, inak som bol spokojny, u mna ani na hladsom povrchu (hladky pracovny stol), nikdy nemal tento senzor problem (na rozdiel od laserovych mysi).
    tuto mys som si kupil znovu, pretoze nic vhodnejsie som nenasiel (kupil som si laserovu gigabyte Aire M60, ale tu som po 1 dni vratil)

  • , zakúpené v OKAY.sk

    Odporúča produkt

    100 %
    • Tutofka!!!

    Tutofka!!!

  • Odporúča produkt

    60 %
    • ma univerzalny ergonomicky tvar pre kazdu ruku pogumovany povrch na stabilne uchopenie.
    • dostatocna citlivost pohybu vdaka laserovej technologii BlueTrack, nebol problem ani s lesklym povrchom
    • 4 smerne ovladanie rolovacim kolieskom vhodne hl. do kancelarie
    • dodany softver na uzivatelske nastavenie funkcii jedn. tlacidiel.
    • velmi rychle opotrebovanie pogumovanych casti mysky !

    tato myska patri medzi tie stredne velke co je vhodne hlavne do kacelarie, dobre sa mi s nou pracovalo hlavne beznych kanc. programoch alebo pri surfovani. Bez problemov postaci aj nenarocnemu hracovi. Je vyhotovena s pomerne kvalitnych, pevnych plastov. takze tlacidla vydrzia aj nejake to menej citlive zaobchadzanie. Mikrospinace hl. slacidiel sa pocas doby pozivania vobec nijako neopotrebovali a nebol problem ani s dvoklikom.

    Jedinou velkou nevyhodou je ze sa rychlo vysuchali pogumovane casti mysky a rolovacieho koliecka, co bola aj pricina, preco mi myska nevyrzala ani 2 roky zaruky! Ta guma je vyrobena s nejakej extremne makkej lepkavej pryze takze sa Vam bude po case doslova pred ocami rozpadavat (ako mne koliecko)
    Pre ludi s nadmernim potenim ruk tuto mysku vobec neodporucam!

  • , zakúpené v Alza.sk

    Odporúča produkt

    90 %

    Spolahliva a dobre "sedi" v ruke.

  • , zakúpené v lacne-nakupy.sk

    Odporúča produkt

    80 %
    • pohodlné držanie
    • výborná citlivosť
    • na mojom písacom stole so sklom musím používať podložku

    vyskúšala som si (v inom obchode) viacero myší a táto sa mi držala najlepšie, najmenej unavovala ruku, pretože s počítačom pracujem naozaj veľa, je to pre mňa dôležité

  • , zakúpené v HEJ.sk

    Odporúča produkt

    90 %
    • jednoduchosť
    • spoľahlivosť
    • nemám

    dobré skúsenosti so starším výrobkom

{"Obľúbené kategórie":[["Poistky","https://poistky.heureka.sk/"],["Zaváracie viečka","https://zavaracie-viecka.heureka.sk/"],["Kliešte na nechty","https://klieste-na-nechty.heureka.sk/"],["Hry na Nintendo DS","https://hry-na-nintendo-ds.heureka.sk/"],["Žehličky na vosky","https://zehlicky-na-vosky.heureka.sk/"],["Dámske horské bicykle","https://bicykle.heureka.sk/f:4271:68573;12535:93451/"],["Diáre A5","https://diare.heureka.sk/f:22039:8795845/"],["Ovládače pre Nintendo Switch","https://gamepady.heureka.sk/f:2581:28110222/"],["Rutil-celulózové elektródy","https://zvaracie-elektrody.heureka.sk/f:36734:34324336/"],["Husle Pre ľavákov","https://husle.heureka.sk/f:31811:1/"]],"Vybrané značky":[["Myši Airen","https://mysi.heureka.sk/f:1659:122533/"],["Myši MadCatz","https://mysi.heureka.sk/f:1659:108137/"],["Myši Hoco","https://mysi.heureka.sk/f:1659:37481766/"],["Myši Nedis","https://mysi.heureka.sk/f:1659:157240/"],["Myši Endgame Gear","https://mysi.heureka.sk/f:1659:30041864/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako vybrať vrchný matrac?","https://pristelky.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-vrchny-matrac/"],["Ako vybrať autosedačku?","https://autosedacky.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-autosedacku/"],["Ako vybrať ďalekohľad?","https://dalekohlady.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-astronomicky-dalekohlad/"]],"Vybrané produkty":[["Racia Chlebíčky ryžové s amarantom bezglutenové bio 140 g","https://trvanlive-pecivo.heureka.sk/racia-chlebicky-ryzove-s-amarantom-bezglutenove-bio-140-g/"],["Yamaha Montage M7","https://syntezatory.heureka.sk/yamaha-montage-m7/"],["DATACOM 9321 Stahovací pásky 4.8x300 mm 100 ks","https://stahovacie-pasky.heureka.sk/datacom-9321-stahovaci-pasky-4_8x300-mm-100-ks/"],["LorAnn LorAnn Vôňa kokosu, super silná 3,7 ml","https://potravinarske-aromy.heureka.sk/lorann-lorann-vona-kokosu-super-silna-3_7-ml/"],["Mediven active for men lýtkové pančuchy normálne čierne","https://kompresivne-zdravotne-pancuchy.heureka.sk/mediven-active-for-men-lytkove-pancuchy-normalne-cierne/"],["Helly Hansen MONASHEE ULLR HT Pánska zimná obuv čierna","https://panske-clenkove-topanky.heureka.sk/helly-hansen-monashee-ullr-ht-panska-zimna-obuv-cierna/"],["KED Prilba Paso 2020","https://jazdecke-helmy.heureka.sk/ked-prilba-paso-2020/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}